25.12.2008

Hyvästi joulu, tervetuloa uusi vuosi ja uusi elämä!


Ihan tähän alkuun on nyt sanottava että 1) en tosiaankaan ole mitään joluihmisiä ja 2) perheihmisiä olen vielä vähemmän. Niinpä odotukset joulunvietosta olivat HYVIN korkealla, kun tuo kirottu 24. päivä jo koitti. Aamulla pyöräilin Joonaksen luo viemään oman lahjani (Luis Royo seinäkalenteri) ja hakemaan omani. Lahjapaketin kätköistä paljastuikin niin ihana lahja, että se suorastaan pelasti koko joulun! Ensiksi upea kortti, jossa todettiin että joulu on peruttu, mikä olikin koko joulukuun ajan suurin unelmani, valitettavasti ei toteutunut... Sitten kimppu risuja xD ja joku tuollainen black metal - levy (inhoan tuollaista musiikkia). Olin ihan kauhuissani tuon levyn takia, mutta kun kääntäessäni sen ympäri tajusin joutuneeni katalan huijauksen kohteeksi! Levy olikin toivomani Enrique Iglesiaksen greatest hits :) Ja lisäksi sain Joonakselta housut, jotka bongasin Kuopion reissultamme - siis siltä reissulta, missä minulla ei ollut yhtään rahaa ja jonde maksoi kaiken - :D.





Illalla koitti se pakollinen perheosuus, josta en kirjoita sen enempää kun muisteleminenkin tekee niin kipeää :D Mutta tässä muutama kuva joulupukistamme, kukahan se mahtaa olla? ;)


En kuitenkaan vihaa ihan kaikkia maailman asioita, vaikka teksteistäni niin voisi päätellä. Minä nimittäin rakastan uutta vuotta! Silloin kaikki aloitetaan puhtaalta pöydältä :) Uutena vuotena aloitan uuden elämän, ihan niin kuin myös joka syksy, kevät ja maanantai.