25.10.2008

Tälläistä tänään




Jep, enpä ole kirjoitellut taas piiiitkään aikaan, mutta eipä haittaa kun ei tätä blogia kukaan lue :) Syitä on monia, mutta yksi iso syy on uusi kissani, Minttu (kuva yllä). Minttu tuli pari päivää sitten. Aluksi eivät oikeen tulleet toimeen Pepin kanssa, mutta tänään ne jo leikkivät yhdessä kuin parhaat ystävät konsanaan.

En oikeen hallitse tätä kirjoittamista, olin jo yhden kirjoituksen tehnyt Tukholman matkastani, mutta sitten en oikeen onnistunut sen tallentamisesta ja hermot meni... Eli se hävisi se juttu sitten. Ole melko äkkipikainen luonteeltani :/

Tänään en saanut oikeastaan mitään aikaiseksi, kävimme Joonaksen kanssa kirpparilla (mukaan tarttui kaksi pyyhettä ja The Hives:in levy) ja illalla oli pikkusiskoni synttärit ( 9 vuotta!). Tälläisissä vetimissä kuljeskelin tänään, sama asu oli myös tällä viikolla koulussa.

paita: saatu
farkut: kirppari
kengat: andiamo

Olen kyllä tyytyväinen tähän asuun, se kuvaa hyvin tyyliäni, joka on tälläinen aika perus. Sain kyllä positiivista palautetta tästä asusta. Tykkään paljon näistä kengistä, ostin ne kesällä ja maksoivat kympin. Näitä on tullut käytettyä paljon.


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti